OVER ONS

Als ouder wil je het graag goed doen. Ook op het gebied van eten. Maar wat is gezond voor je kind en wat niet? Hoe weet je of je kind goed eet? Op internet, televisie, in boeken: waar je ook kijkt en luistert, er is altijd wel iemand die een mening over voeding heeft. Wat is waar? En op welke informatie kun je wél vertrouwen?

Het Voedingscentrum is de autoriteit op het gebied van voorlichting over voeding in Nederland. We geven onafhankelijke informatie met een wetenschappelijke onderbouwing. Daarbij volgen we de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Het Voedingscentrum wordt volledig gefinancierd door de overheid.

Meer weten over eten voor je kind? Kijk op: www.voedingscentrum.nl/dreumesenpeuter

COLOFON


Copyright © 2016 Stichting Voedingscentrum Nederland, Den Haag

Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie of op welke andere wijze en/of door welk ander medium, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Voedingscentrum Nederland. Hoewel aan de samenstelling en productie van deze uitgave alle zorg is besteed, aanvaardt Stichting Voedingscentrum Nederland geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit een eventuele foutieve vermelding in deze uitgave.

Voedingscentrum - eerlijk over eten Het Voedingscentrum informeert consumenten over – en stimuleert hen tot een gezonde en meer duurzame voedselkeuze.

DEEL DEZE PAGINA

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken

Zoek via een zoekterm naar een pagina binnen deze publicatie.
Vul minimaal 3 karakters in.